КАМ СМАРК

ЗА НАС!

Image
КАМ СМАРКinfo@kamsmark.com
Нашата компанија...
Компанијата Кам Смарк е основана 2005 година, како локална компанија која врши услуги во дејноста на превоз на патници на територијата на град Кавадарци, како и територијата на Р.Македонија и надвор од неа. После краток период од нашето основање, позитивните оцени и довербата на нашите клиенти беа доволна мотивација да започнеме со проширување на спектарот на нашите услуги и искачување на компанијата по конкурентските скалила на едно завидно ниво. Професионалниот избор на возачи, квалитетните и комфорни возила, навременоста и пристапните цени се темелот од кој започна градењето на нашата успешна приказна. Во моментот компанијата има на располагање за вас 19 комфортни возила Нашиот персонал е 24 часа во функција на Вашите барања и задоволство!

Нашиот Возен парк

содржи:

0
такси возила
0
автобуси и мини бус возила