Кавадарци - Македонија

KAM CMAPK Автобуски превоз

Кавадарци - Македонија

KAM CMAPK ТАКСИ-ПРЕВОЗ

Кавадарци - Македонија

KAM CMAPK РЕНТ А КАР

 • 01
  KAM CMAPK Автобуски превоз
  Кавадарци - Македонија
 • 02
  KAM CMAPK ТАКСИ-ПРЕВОЗ
  Кавадарци - Македонија
 • 03
  KAM CMAPK РЕНТ А КАР
  Кавадарци - Македонија

КАМ СМАРК

Секогаш кога Ви треба сигурен , навремен и квалитетен превоз , тука сме за Вас!

043

Автобуски превоз

Располагаме со возен парк од 12 модерни , високо квалитетни автобуси со кои обавуваме различни видови на локален , регионален и меѓународен превоз на патници.

400

Такси
превоз

Нашиот возен парк на раполагање нуди специјализирани возила за обавување на такси превоз 24/7/365. Во секое време можете да не добиете на бројот 043 400 040

040

rent a car - van - bus

Изнајмуваме возила за сопствен превоз на патници и стока за локална, регионална и меѓународна употреба. Доколку имате потреба од изнајмување на автомобил , патничко или товарно комбе или автобус контактирајте со Нас...
Image

KAM SMARK

тип на превоз

комерцијален

комерцијален

деловен

деловен

приватен

приватен

организиран

организиран

туристички

туристички

меѓународен

меѓународен

КАМ СМАРК

услуги

Нашата компанија располага со разновиден возен парк од патнички автомобили до супер модерни автобуси со кои...
даваме различни типови на превозни услуги. Ве молеме погледнете ја Нашата понуда...
комерцијален превоз

КАМ СМАРК

комерцијален превоз
За Вас и Вашата компанија нудиме превозни услуги на Ваши вработени до одредена дестинација , навремено , квалитето и поволно. Нашите услуги може да ги користите еднократно или со договор за користење на Нашите услуги. Ве молиме контактирајте Не за повеќе информации и договарање...
повеќе...
приватен превоз

КАМ СМАРК

приватен превоз
24/7/365 на располагање се Нашите такси возила. Имате можност и за договарање за изнајмување на возило или пак за организирано патување со Наше возило за Вас, Вашата фамилија , Вашиот багаж до посакуваната дестинација без разлика дали е локално регионално или меѓународно.
повеќе...
туристички превоз

КАМ СМАРК

туристички превоз
Во соработка со ТА Сансет Травел од Кавадарци нудиме услуги од организирани туристички патувања во државата и надвор од неа. доколку сте заинтересирани погледнете ја понудата на www.sansettravel.com . За останатите туристички агенции нудиме различни видови на транспорт на патници со различни видови на возила. Контактирајте не за повеќе информации...
повеќе...
деловен превоз

КАМ СМАРК

комерцијален превоз
За Вас и Вашата компанија нудиме превозни услуги на Ваши вработени до одредена дестинација , навремено , квалитето и поволно. Нашите услуги може да ги користите еднократно или со договор за користење на Нашите услуги. Ве молиме контактирајте Не за повеќе информации и договарање...
повеќе...
организиран превоз

КАМ СМАРК

организиран превоз
Организиран превоз на патници со различни видови на превозни средства , едукативни посети, ученички екскурзии, туристички патувања, посета на настани , концерти , спортски настани, културни настани , организирани тури...
повеќе...
меѓународен превоз

КАМ СМАРК

меѓународен превоз
Меѓународен превоз на патници со различни видови на превозни средства , едукативни посети, ученички екскурзии, туристички патувања, посета на настани , концерти , спортски настани, културни настани , организирани тури или со изнајмување на возила rent a car
повеќе...

КАМ СМАРК

новини

“Ги користиме услугите на Кам Смарк повеќе од 10 години, Ја цениме флексибилноста на компанијата која се прилагодува на Нашите потреби кои се специфични”

Кам-Смарк
изјава од Наш долгогодишен клиент

“Кога ми треба навремен превоз вртам на 043 400 040 затоа што знам дека ќе ги добијам и нема да чекам долго да дојде такси возило”

Марко Марков
Кам - Смарк се најдобри во Кавадарци

контактирајте со Нас...

Имате потреба од превоз?
КАМ СМАРК е секогаш тука за Вас...

043 400 040