приватен превоз

Возниот парк на Кам Смарк од Кавадарци располага со 16 високо квалитетни автобуси погодни за локален , регионален и меѓународен транспорт на патници.
Image
На располагање нудиме 12 мини бус возила за редовни и организирани патувања како и за наменско изнајмување на истите
This image for Image Layouts addon
КАМ СМАРК

Доколку имате потреба од превоз Ве молиме контактирајте не директно да се договориме на телефонот 043 400 040

Вашите барања

можете да ги доставете и преку e-mail на адресата info@kamsmark.com

На располагање нудиме 12 мини бус возила за редовни и организирани патувања како и за наменско изнајмување на истите
This image for Image Layouts addon
КАМ СМАРК

Доколку имате потреба од такси превоз побарајте Не на 043 400 040

24/7/365

достапни за повик на такси возило. Регуларно време на чекање на возилото е до 5 минути во зависност доколку повикот е од Кавадарци.